http://www.jellyjar.se

LuckyStreet Productions har i 15 år levererat kompetens och teknik till ett stort antal evenemang. 1000-tals
konferensdagar, konserter och andra event både i Sverige och runt om i världen. Allt från kammarmusik till Rock&Roll. Här är några av de evenemang jag vart ute på.

2000 åkte jag min första turné som ljudtekniker. Det var med popdansbandet Friends och efter TV-succen var det fullsmockat
med folk vart vi än kom. Jag började även jobba som timasntälld tekniker på Halmstad teater.

2002 påbörjade jag musikproducentprogrammet i Norrköping. Där stannade jag 6 månader innan jag kom in på musikproduktionsprogrammet i Växjö. 2 år med musikstudier plus jobb både live och i studio.

2004 jobbade jag bland annat i studion SlaughterHouse och var delaktig som assisterande tekniker och studiomusiker på Arch Enemys skiva Doomsday Machine som kom ut 2005.

2006 fick Ola Strömberg ansvaret för att köra ljudet på FISM World championship of Magic i Viktoriahallen, Stockholm.

2009 bar det av till Beijing för att jobba med nästa Världsmästerskap i Magi. Hela det svenska teamet blev inhyrda för att säkerställa produktionen. Ca 1 miljard tittare kunde följa evenemanget på TV. Under 2009 blev det även stor konferens i Tallin med välkänd företag inom snabbmatsindustrin, Scenansvarig för U21 i Halmstad, tolk1 på EU-möte i Malmö,

2010 jobbade jag bland annan med Sveriges EU-världsskap. Det blev många resor fram och tillbaka till Stockhom, Göteborg, Visby mm. Det blev även några dagar i Sveriges Riksdag som tolktekniker, ett par större evenemang i Köpenhamn, rixtäckande eventturné med IDOL, jag tog över teknikansvaret för rockklubben B&B i Halmstad, konsultuppdrag i Berlin, London och Paris, teknikansvarig på eventturné med Telia under Melodifestivalen, teknikleverantör till Musik Direkt i Halland,

2011 blev det en hel del resande. En trip till Schweiz för IPU-möte (PA-ljud). Sen till Sydafrika och 20 dagar tolktekniker på Cop17 i Durban. Det blev även 8-dagar i Monaco med ett av de största snabbmatsresturangerna.

2012 gjorde Ola B-ljud på bland annat Danska fotbollsgalan och Chalies Hjertegalla på Dansk TV2.

2013 blev ett av de mest bokade året än så länge! Bland annat var LSP inblandat i Eurovision Song Contest (SVT), Sommarkväll (SVT), Sommarlov (SVT), Bacill Akuten (SVT), Första A-ljud jobbet gjordes i Danmark! Utöver detta mängder av konferenser, konserter, Landskronakarnevalen, Skivlansering, liveinspelningar och ett par installationer.

2014 startade med storbands funk på Tylöhus med Cottonclub. Det gjordes TV med SVT Robins, stort och hemligt toppmöte i Köpenhamn, ATEA-bootcamp för 4e året, Nationaldagsfirande på Stortorget i Malmö, SVT Sommarlov under 6v, körde monitor på Helgeåfestivalen, Git Gay galan (4e året), Installationsuppdrag i Holland, EU-möte i Köpenhamn, ett par event i Oslo mm. Ett bra år!

2015 startade precis som året innan med Cottonclub på Tylöhus. Sen blev det företagsgig, nån runda till Oslo, EM i friidrott (inomhus) i Prag, Jazzgig i Tyskland, konsultuppdrag i Frankrike, besök på Prolight & Sound i Frankfurt, stor konferens i Malmö Arena, Nordic Game på slagthuset, SVT Fixa rummet ENG-ljud, SVT Doreen kommer hem ENG-ljud, Smask Rix-final i Malmö (FOH), Rockabilly festival i Halmstad (Monitor), SVT Sommarlov i 6v, Gullbrannafestivalen FOH med Outtrigger, 2 gig med Sol Vind & Vatten, Malmöfestivalen 8 dagar på posthusscenen, inhopp på sommarlund, Git Gay galan (5e året), Lunds Commedy festival, Höganäs kulturnatt, Sverigeturné med Sol Vind & Vatten som FOH, Europaturné med Andreas Moe och mer därtill. Ett mkt roligt år!

2016 har startat i fullt ös. Amigo Grand med SVT, Vi i femman med SVT, några konferenser och några event. Sen inhopp på SVT Djursjukhuset, Atea Bootcamp, Nationaldagsfirandet i Malmö, FOH på Rockabilly Night i Halmstad, SVT Sommarlov 8 veckor som PA-ljud, Sommarrock i Svedala (monitor stora scen), PA-ljud på Aviicii's avslutningskonsert i Malmö, FOH på BigSlap, FOH på Sol Vind & Vatten i Ystad, monitortekniker på Malmöfestivalen (posthusscenen) Nu kör vi hösten med ett gäng konferenser, SVT Katt & Kompani, inhopp på Djursjukhuset, Konserthusturné med SVOV mm